Termékek és gépek


P-25 és P-40 pneumatikus gépekA pneumatikus meghajtású gépek egy forgó kefével vannak felszerelve, mely egy kétirányú motorral rendelkezik. Az alapfelszerelés része, hogy minden gépen van egy kézileg állítható motor irányváltó gomb. Az automatikusan irányváltó, órával felszerelt vezérlés külön tartozékként kapható. Más tartozékok, mint a T-Adapter négyszögletes, nagyobb keresztmetszetű légcsatornákhoz.
P-25 P-40 P-25 tisztító gépTisztító cső hossza: 25m
 
P-40 P-40 tisztító gépTisztító cső hossza: 40 m

 

E-20 E-20 tisztító gépAz E-20 egy 20 m-es tekerccsel ideális kis átmérőjű, 400mm-ig terjedő légcsatornák tisztítására.  Aprócska méreteinek és a manőverező kerekeknek köszönhetően könnyen irányítható még szűk helyeken is. A kompakt kefe nélkül az alumíniumkeret, az elektromos motor és a cső mindössze 30 kg, és ezzel az egyik legkönnyebb elektromos kefés tisztítógép a piacon 
A készülék felhasználóbarát (távirányító opcionálisan vásárolható hozzá).

 

 

K-370 K-370 KompresszorCégünk a Pressovac a K-370 Kompresszor a P-25 és P-40 pneumatikus gépekhez ajánlja.
hatékonyság:  370 l./min.

Elektromos csatlakozás:  230 V / 10 A

max. nyomás  6 bar

zajszint 66 dB A

Nyomástartály:  30 liter

Méret (hossz. * szél. * mag.) 870mm x 560mm x 590mm

súly: 86,0 kg

 

Kis, fúróra szerelhető tisztítórendszerek

Az elasztikus tengelyű tisztítófej fúróra szerelhető és használata kör alakú ármérővel rendelkező szellőző csatornában ajánlott.

standard tisztito Standard fúróra szerelhető rendszerAz elasztikus, poliamid borítással rendelkező tengely mind két irányba üzemel. Vastagsága 8mm, a hossza 1,5 méterestől akár 12 méteresig is terjedhet. Használata vízszintes, 100-400 mm-es átmérőjű és függőleges, 100-800 mm-es átmérőjű légcsatornákban ajánlott. Minimális hajlás sugara 100 mm.  A standard rendszerkészlet része egy kényelmes táska a szállításhoz. 

 

mini furos tisztito Mini fúróra szerelhető tisztítórendszerNagyon elasztikus tengely, melynek köszönhetően 4 akár 5 90 fokos kanyart is be tud venni a légcsatornában.  Keféi centrifugálisan tisztítanak.  Kereskedelmi forgalomban 5 mm széles és 3 m-es, valamint 6 m-es hosszúságban kapható. A mini rendszer 40-100 mm-es légcsatornák tisztításhoz ajánlott.  Alkalmas műanyag légcsatornák, valamint ovális járatok tisztítására is.

 

oncentirozo P Centírózó rendszer a P szériás gépekhezA Pressovac cég öncentírózó rendszerének alakja
levédetésre került.  Nagyon hatékonyan használható nagyobb átmérőjű légcsatornáknál, 400 mm-től egészen 1200 mm-ig. A centrírozó berendezést
könnyedén lehet csatlakoztatni a berendezés motorjához, ami lehetővé teszi,
hogy a kefét a légcsatorna közepén tartsuk miközben eltávolítja a port és a
piszkot. Így biztosak lehetünk benne, hogy a tisztítás megfelelően zajlik.

 

Elszívók

E hatalmas elszívó készülékek feladata, hogy negatív nyomást hozzanak létre a légcsatornában, melynek segítségével eltávolítják a kefélés végeztével a szennyeződéseket a rendszerből. Az elszívó felszív minden szennyeződést az egység könyékén és a légcsatornából a készülék szűrőjébe, ahol a további lépesekig maradnak.

1500 m³ h elszívo 1500 m³ / h elszívó rendszerKisebb, 200 mm-es átmérővel rendelkező légcsatorna rendszerekhez, általában családi házaknál, a 0,75 kW-os elszívó egység ajánlott.

Légtérfogat:  1500 m³ / h

max. nyomás 2100 Pa

Súly: 25 kg

Elektromos csatlakozás: 230V / 10A egyenáram

Csatlakozó csonk:  160 mm

A szűrőegység és a vezeték külön rendelhető meg.

 

4000 m³ h elszivo 4000 m³ / h-es elszívó rendszerKözepes méretű, 200 mm – 500 mm-es átmérővel rendelkező légcsatorna rendszerekhez, általában lakó- és kereskedelmi épületekben, a 1,5 kW-os elszívó egység ajánlott.

Légtérfogat:  4000 m³ / h

max. nyomás 1700 Pa

Súly: 45 kg

Elektromos csatlakozás: 230V / 10A egyenáram

Csatlakozó csonk:  315 mm

A szűrőegység és a vezeték külön rendelhető meg.

 

5500 m³ h elszivo 5500 m³ / h – es elszívó rendszerKözepes méretű, 200 mm – 500 mm-es átmérővel rendelkező légcsatorna rendszerekhez, általában lakóés kereskedelmi épületekben, a 2,2 kW-os elszívó egység ajánlott.

Légtérfogat:  5500 m³ / h

max. nyomás 1700 Pa

Súly: 45 kg

Elektromos csatlakozás: 400V / 3 fázis 10A

Csatlakozó csonk:  315 mm

A szűrőegység és a vezeték külön rendelhető meg.

 

 

 

 

8000 m³ h elszivo 8000 m³ / h elszívó rendszerNagy méretű, 300 mm – 800 mm-es átmérővel rendelkező légcsatorna rendszerekhez, általában lakó-, ipari- és kereskedelmi épületekben, a 4,0 kW-os elszívó egység ajánlott.

Légtérfogat:  8000 m³ / h

max. nyomás 2300 Pa

Súly: 55 kg

Elektromos csatlakozás: 400V / 3 fázis 10A

Csatlakozó csonk:  315 mm

A szűrőegység és a vezeték külön rendelhető meg.

 

 

10000 m³ h elszivo 10000 m³ / h – es elszívó rendszer

Különösen nagy méretű, 1200 mm -ig terjedő átmérővel rendelkező légcsatorna rendszerekhez, általában gyárakban és nagy ipari csarnokban, a 7,5 kW-os elszívó egység ajánlott.

 

Légtérfogat:  10000 m³ / h

max. nyomás 3400 Pa

Súly: 90 kg

Elektromos csatlakozás: 400V / 3 fázis 16A

Csatlakozó csonk:  315 mm

A szűrőegység és a csővezeték külön rendelhető meg.

 

Szűrők

Szűrőegységek feladata, hogy megtisztítsák a csatornából kiszívott levegőt. Kefékkel való takarítás során felszabadult por és más szennyeződések a levegővel együtt kiszívásra kerülnek, és végül a szűrőbe kerülnek.

A szűrők alumíniumból készültek, ennek köszönhetően nagyon könnyűek, de ellenállóak és tartósak, a beépített kerekeknek köszönhetően pedig könnyen mozgathatók és funkcionálisak.  A szűrők két ütemben szűrik a levegőt, először a G3 előszűrőn jut át a levegő, majd az F7 főszűrőn. Mind két szűrő kiegészíthető HEPA szűrővel, valamint aktívszenes szűrővel.  Ajánlatunkban két különböző méretben kaphatóak a szűrőket az elszívó berendezésekkel összekötő csatlakozók.

5000 m3 szuro

Szűrőrendszer max. 5000 m3/h

A szűrő az alábbi teljesítményű gépekhez ajánlott: 0,75 kW, 1,5 kW valamint 2,2 kW. Max. 5000 m³ / h tisztítható meg vele.

 

 

10000 m3 szuro

Szűrőrendszer max. 10000 m3/h

A szűrő az alábbi teljesítményű gépekhez ajánlott: 2,2 kW, 4,0 kW valamint 7,5 kW. Max. 10 000 m³ / h tisztítható meg vele.

 

szuro elszivohoz

Szűrő elszívórendszerekhez

 

 

 

csatlakozo csovezetek

Csatlakoztató csővezetékek 160-315 mm

E csővezetékek tartós és kiemelkedő minőségű, a levegő továbbítására alkalmas csövek. Feladatuk a tisztító berendezés csatlakoztatása a szellőző rendszerre.

Csővezeték ki- és bemenete: D=160 mm 4+6 m

                                        D=200 mm 4+6 m

                                        D=250 mm 4+6 m

                                        D=315 mm 4+6 m

A csövek gépekre való csatlakoztatásához szükséges csatlakozó adapterek megtalálhatóak raktárunkban.

Fertőtlenítő készlet 

E készleteket a légcsatornák fertőtlenítésére használjuk, miután azok kitakarításra kerültek. A fertőtlenítéshez használt tartályok rozsdamentes acélból készültek, ezért kimagaslóan tartósak, valamint igen könnyen használhatóak.  Ajánlatunkban szerepelnek kompresszorok és kész szivattyús készülék is.  A tartályok 5 vagy 10 literesek, nagyon könnyen feltölthetőek, leeresztehetőek és tisztíthatóak a tágas nyílásnak köszönhetően.  Viton szigeteléssel vannak ellátva. A fertőtlenítéshez használt csővezetékek (8m) két különböző fejjel rendelhetőek meg.  Az egyik műanyagból készült és beépített centírozóval rendelkezik, így szabadon kiválaszthatjuk a megfelelő kefét a fertőtleníteni kívánt csővezetékhez.

 5l fertotlenito

5 literes fertőtlenítő rendszer

 

 

10 l fertotlenito

10 literes fertőtlenítő rendszer

 

Kefék

Cégünk az Pressovac Ltd. ajánlatában számos, Finnországban legyártott, kiváló minőségű kefe megtalálható.  A kefeszőr mérete és alapanyagának típusa a szerint lett kiválasztva, hogy milyen takarítandó felülethez készült.  Ajánlatunkban vannak négyszögletes légcsatornákhoz valamint kör keresztmetszetű légcsatornákhoz készül kefék, ki-bemenetes kefék, valamint centrifugálisan mozgó kefék.

P-25 P-40 kefe

P-25 valamint P-40 készülékekhez tartozó kefék

 

 

 

E-20_brushes

E-20 készülékhez tartozó kefék

 

 

 

zsirvakaro

Zsírvakarók

E zsírvakarók segítségével lehet eltávolítani a szellőző rendszerekben lerakódott zsír. Hosszú 5x2m-es nyélre felszerelhető félkör alakjuk van. 3+1 készletekben kerültek forgalomba (átmérő 250-400 mm) valamint 6+1 készletben (átmérő 125-400 mm). Mind két készletben van egy négyszögletes alakú is.

 

legcsatorna dugo

Légcsatorna dugó

Feladatuk a légcsatorna azon szakaszának légmentes lezárása, amely tisztítására épp sor került, hogy a szívóerő egyenletes maradjon. Tartós anyagból készültel, ennek köszönhetően hosszú évekig használhatjuk e kupakokat.  Készletben került forgalomba. Az egyik csomagban 16 dugó található, a kerek légcsatornákhoz alkalmas dugókészletben 2×8 db.


TV-s ellenőrző rendszer

A kamerák kiválóan alkalmasak a szellőző rendszerek tisztaságának ellenőrzésére. Cégünk a Pressovac Ltd. három különböző, más-más típusú légcsatorna ellenőrző rendszerrel rendelkezik.

Robotic

Robotic jármű 

A Robotic jármű egy beépített színes kamerával, valamint hat fényes LED lámpával rendelkezik, melyek a szükséges fénymennyiséget biztosítják, hogy éles képet kapjunk a szellőzőrendszer belsejéből.  A hátsó kamera egy LED lámpával a tolatási manővereket hivatott segíteni. A készülék hatótávolsága a légcsatornában 25 méter. A Robotic közepes és nagy méretű légcsatornákban használható.

Kézi kamera 

A kézi ellenőrző kamera a szondában beépített LED diódákkal rendelkezik, melyek elegendő fényt biztosítanak a szellőző csatornarendszerben az élőkép rögzítéséhez.  E rendszer kis és közepes csatornákban használható.

 

Mini kamera

A Mini ellenőrző kamera tizenkét beépített LED diódával rendelkezik, melyek a színes kamera körül kerültek elhelyezésre, hogy elegendő fényt biztosítanak a szellőző csatorna rendszerben a élőkép rögzítéséhez.  E rendszer rugalmas csatornákban használható.  E készülék hordozható, nagyon könnyű és funkcionális. A beépített 3,5 “TFT LCD monitor éles és színes képet mutat a légcsatornák belsejéből.  A kamera lehetőséget biztosít az élő videó rögzítésére is, vagy a jel továbbítására TV-re vagy számítógépre, valamint fényképek készítésére is.

 

Digitális regisztráló készülék

A Robotic járművet és a kézi kamera rendszert a digitális regisztráló berendezés segítségével irányíthatjuk.  E készülék könnyű és kényelmesen kezelhető, 7″ TFT LCD monitorral rendelkezik, mely segít a robot irányításában. A képrögzítés SD kártyára történik, mely alkalmas a képek és videók tárolására is.  A videó kimenet standard MPEG, a fényképek pedig JPEG formátumban kerülnek lementésre.