Az elasztikus tengelyű tisztítófej fúróra szerelhető és használata kör alakú ármérővel rendelkező szellőző csatornában ajánlott.

Standard fúróra szerelhető rendszer

Az elasztikus, poliamid borítással rendelkező tengely mind két irányba üzemel. Vastagsága 8 mm, a hossza 1,5 méterestől akár 12 méteresig is terjedhet. Használata vízszintes, 100-400 mm-es átmérőjű és függőleges, 100-800 mm-es átmérőjű légcsatornákban ajánlott. Minimális hajlás sugara 100 mm.  A standard rendszerkészlet része egy kényelmes táska a szállításhoz.

Mini fúróra szerelhető tisztítórendszer

Nagyon elasztikus tengely, melynek köszönhetően 4 akár 5 90 fokos kanyart is be tud venni a légcsatornában. Keféi centrifugálisan tisztítanak.  Kereskedelmi forgalomban 5 mm széles és 3 m-es, valamint 6 m-es hosszúságban kapható. A mini rendszer 40-100 mm-es légcsatornák tisztításhoz ajánlott.  Alkalmas műanyag légcsatornák, valamint ovális járatok tisztítására is.

Centírózó rendszer a P szériás gépekhez

A Pressovac cég öncentírózó rendszerének alakja levédetésre került.  Nagyon hatékonyan használható nagyobb átmérőjű légcsatornáknál, 400 mm-től egészen 800 mm-ig. A centrírozó berendezést könnyedén lehet csatlakoztatni a berendezés motorjához, ami lehetővé teszi, hogy a kefét a légcsatorna közepén tartsuk miközben eltávolítja a port és a piszkot. Így biztosak lehetünk benne, hogy a tisztítás megfelelően zajlik.

T renszer P típusú berendezésekhez (szögletes csatornákhoz)

Az eszköz megfelelő kefék alkalmazásával lehetővé teszi a szögletes csatornák pontos megtisztítását.