P-25 és P-40 pneumatikus gépek

A pneumatikus meghajtású gépek egy forgó kefével vannak felszerelve, mely egy kétirányú motorral rendelkezik. Az alapfelszerelés része, hogy minden gépen van egy kézileg állítható motor irányváltó gomb. Az automatikusan irányváltó, órával felszerelt vezérlés külön tartozékként kapható. Más tartozékok, mint a T-Adapter négyszögletes, nagyobb keresztmetszetű légcsatornákhoz.

P-25 tisztító gép

Tisztító cső hossza: 25m

P-40 tisztító gép

Tisztító cső hossza: 40 m

E-20 tisztító gép

Az E-20 egy 20 m-es tekerccsel ideális kis átmérőjű, 400mm-ig terjedő légcsatornák tisztítására.  Aprócska méreteinek és a manőverező kerekeknek köszönhetően könnyen irányítható még szűk helyeken is. A kompakt kefe nélkül az alumíniumkeret, az elektromos motor és a cső mindössze 30 kg, és ezzel az egyik legkönnyebb elektromos kefés tisztítógép a piacon

A készülék felhasználóbarát (távirányító opcionálisan vásárolható hozzá).

PDW 25 és 30 berendezések

A PDW szériába tartozó berendezések hasonlók a P25 és a P-40 berendezésekhez integrált nedvesen tisztító funkcióval, a keret konstrukciója rozsdamentes acélból készül. A berendezés kiválóan alkalmas erősen zsíros technológiai szellőztető vezetékek tisztítására, a speciális fúvókák rápermetezik a kémiai oldatot a kefére, így az hatékonyabban eltávolítja a zsíros lerakódásokat és az egyéb szennyeződéseket. A berendezés  alkalmas hab formájában adagolni a kémiai tisztítóanyagot, rendelkezik normál kefélési, öblítési és fertőtlenítési funkcióval. Az ajánlatban a berendezések 25 és 35 méter kábellel szerepelnek.

EWD 15 berendezés

EDW 15 –  az E-20 berendezés továbbfejlesztett változata amely egy olyan kiegészítő habképző és adagoló egységgel rendelkezik, amelyik a habzó anyagot egy speciális fúvókával a kefére juttatja, ideális kis méretű, max. 400 mm átmérőjű technológiai légcsatornák, pl. zsírvezetékek tisztításához. Ajánlatunkban négyféle berendezés található: EDW 15 tisztító vezeték hossza 15m, EDW 15 acél tartókerettel, EDW 20 tisztítóvezeték hossza 20m és EDW 20 acél kerettel.

E-Box berendezés csoport

Ideális megoldás rugalmas meghajtásokhoz, HVAC rendszerek csatornái valamint égésanyag és kémény vezetékek  tisztítására alkalmas berdezés.  A berendezés fontos előnye a kis méret (hossza 400 mm, szélessége 390 mm, magassága 215 mm, a súlya pedig mindössze 7 kg), rendelkezik mindkét irányba elforduló Ø2 – Ø13mm fúró tokmánnyal, az alkalmazott meghajtó max. hosszúsága 20 m. Fokozat nélküli, 200-1100 fordulat/perces fordulatszabályzóval rendelkezik amely vezetékes távirányítóval kontrolálható (a vezeték nélküli távirányítás opciós), nagyon alacsony 360-500 W-os energiafogyasztás.