P-25 és P-40 pneumatikus gépek

A pneumatikus meghajtású gépek egy forgó kefével vannak felszerelve, mely egy kétirányú motorral rendelkezik. Az alapfelszerelés része, hogy minden gépen van egy kézileg állítható motor irányváltó gomb. Az automatikusan irányváltó, órával felszerelt vezérlés külön tartozékként kapható. Más tartozékok, mint a T-Adapter négyszögletes, nagyobb keresztmetszetű légcsatornákhoz.


FÚRÓRA SZERELHETŐ TISZTÍTÓRENDSZEREK

Az elasztikus tengelyű tisztítófej fúróra szerelhető és használata kör alakú ármérővel rendelkező szellőző csatornában ajánlott.


ELSZÍVÓK

E hatalmas elszívó készülékek feladata, hogy negatív nyomást hozzanak létre a légcsatornában, melynek segítségével eltávolítják a kefélés végeztével a szennyeződéseket a rendszerből. Az elszívó felszív minden szennyeződést az egység könyékén és a légcsatornából a készülék szűrőjébe, ahol a további lépesekig maradnak.


SZŰRŐK

Szűrőegységek feladata, hogy megtisztítsák a csatornából kiszívott levegőt. Kefékkel való takarítás során felszabadult por és más szennyeződések a levegővel együtt kiszívásra kerülnek, és végül a szűrőbe kerülnek.


FERTŐTLENÍTŐ KÉSZLET

E készleteket a légcsatornák fertőtlenítésére használjuk, miután azok kitakarításra kerültek. A fertőtlenítéshez használt tartályok rozsdamentes acélból készültek, ezért kimagaslóan tartósak, valamint igen könnyen használhatóak.  Ajánlatunkban szerepelnek kompresszorok és kész szivattyús készülék is.  A tartályok 5 vagy 10 literesek, nagyon könnyen feltölthetőek, leeresztehetőek és tisztíthatóak a tágas nyílásnak köszönhetően.


KEFÉK

Cégünk az Pressovac Ltd. ajánlatában számos, Finnországban legyártott, kiváló minőségű kefe megtalálható.  A kefeszőr mérete és alapanyagának típusa a szerint lett kiválasztva, hogy milyen takarítandó felülethez készült.  Ajánlatunkban vannak négyszögletes légcsatornákhoz valamint kör keresztmetszetű légcsatornákhoz készül kefék, ki-bemenetes kefék, valamint centrifugálisan mozgó kefék.


TV-S ELLENŐRZŐ RENDSZER

A kamerák kiválóan alkalmasak a szellőző rendszerek tisztaságának ellenőrzésére. Cégünk a Pressovac Ltd. három különböző, más-más típusú légcsatorna ellenőrző rendszerrel rendelkezik.